AI vám pomůže vyřešit nedostatek času i lidí

Umělá inteligence je doslova všude. I tam, kde byste ji možná nečekali. Může to být už otravné, ale nelze se tomu vyhnout. AI se pomalu ale jistě stává nedílnou součástí našeho života.

Myslíte si, že vás se to pořád ještě netýká? Že máte zatím dost času to řešit? Omyl. Umělá inteligence se týká všech a nejlepší okamžik pro akci je právě teď.

AI totiž naprosto mění pravidla hry. Mění podnikání napříč obory. A hlavně způsob, jakým pracujeme i žijeme. Nastupuje nová éra. Už není čas váhat, zavírat oči nebo přešlapovat na místě. Umělá inteligence přináší všem úžasné možnosti. Pro podnikatele a majitele firem má navíc potenciál vyřešit dva nejpalčivější problémy současnosti – nedostatek času a nedostatek lidí.

S umělou inteligencí totiž můžete násobně zrychlit svou práci, zbavit se nudných rutinních úkolů, rozšířit své znalosti a zvládnout tak výzvy, na které byste si dříve ani netroufli, nebo objevit nové úhly pohledu a inspiraci pro své podnikání. To vše na několik kliknutí myši a během pár vteřin či minut. Úžasné i děsivé, co říkáte?

Efektivní používání AI nástrojů dává neuvěřitelnou konkurenční výhodu. Ale kde získat potřebné know-how? Přece na největším českém AI [ej:aj] Online Summitu.

Během 6 dní dostanete vše, co potřebujete vědět o umělé inteligenci, aby se stala každodenním parťákem v různých úkolech. Zkroťte AI a naučte se nové nástroje používat tak, aby vám efektivně sloužily v marketingu, při psaní textů, tvorbě grafiky a reklam, při zpracování dat, v SEO, obchodě nebo zákaznické podpoře.

Konkrétní postupy, tipy a triky vám předá více než 27 odborníků, kteří s AI pracují každý den. Kdo přesně? Špičkový webdesigner Jan Řezáč vám ukáže, jak s pomocí AI vygenerujete texty a obrázky ve vašem vlastním brandu. Těžký kalibr na SEO Pavel Ungr vám předvede postup, jak s pomocí AI snadno zjistíte, co vaši zákazníci milují.

Chcete z ChatGPT udělat věrného společníka, který plní úkoly speciálně pro vás na míru? To vás zas naučí Barbora Brabcová, expertka na aplikaci AI do firemních procesů. David Lörincz, expert na Facebook reklamu vám prozradí, jak AI naprosto mění způsob práce v digitální agentuře a jak něco podobného zařídit i pro váš tým.

K majitelům firem promluví CEO Gauss Algorithmic Johny Darkwah, který kromě nejnovějších trendů a pokroků v oblasti AI předá praktické tipy, na co se zaměřit a jakým chybám se vyhnout při zavádění AI ve společnosti. Zkušený expert v online marketingu Daniel Nytra zase odhalí ověřené postupy, jak díky chytrému napojení na umělou inteligenci výrazně navýšit tržby a snížit náklady na lidi. Ohromující designová show Michala Krčmáře, AI designera a průkopníka AI, nadchne i profesionály, které krok po kroku provede fantastickými možnosti AI ve světě designu a umění.

Chcete získat náskok a posunout podnikání na další level? Pak přijďte na AI [ej:aj] Online Summit 19. – 24. 9. 2023, jedinečnou událost plnou aktuálního know-how, praktických návodů, postupů i inspirace ze světa umělé inteligence. Ponořte se do nových technologií a objevte všechny možnosti, které vám přináší.

Přijďte a inspirujte se. Začněte tvořit svou budoucnost ve spolupráci s AI.
Vstupte s námi do nové úrovně podnikání.
AI-podnikání.

Více informací o programu, řečnících a registraci najdete na webu summit.ejaj.cz

Máte dotaz? Kontaktujte Petra Panznera, CEO a zakladatele největšího portálu AI nástrojů a pořadatele akce na e-mail summit@ejaj.cz.